Fezer Romania - Echipamente de ridicat si manipulat prin tehnologie de vacuum

Referinte REFERINȚE

Termeni TERMENI
Vacufix

FEZER ROMANIA
Str. Huedin 11, Sector 4
RO-040913 Bucuresti

Tel/Fax: +4021 7452585
Mobil: 0723 606 908
sales@fezer.ro
www.fezer.ro
www.fezer.de

Home - Manipulari de mare tonaj

Manipularea sarcinilor de 8 tone

Solutii speciale pentru constructia de nave si manipularea placilor de 8 tone.

Rotirea cu putere!

Pentru un client in industria navala am proiectat un sistem de ridicare extraordinar. Impreuna cu producatorul de macarale Stahl Cranes a trebuit sa realizam urmatoarele sarcini:

Placi de otel cu dimensiunea de 12000x2000 si grosime de la 6 la 20 mm trebuie mutate peste si de pe structura de sustinere. In plus, pachete complete de otel cu mase totale de 13 tone trebuiesc transportate intr-un singur drum.

Ultima solicitare poate fi realizata foarte usor prin montarea a patru capse de suspensie pe constructia principala. Astfel, intregul pachet poate fi ridicat prin lanturi si franghii. Realizarea inclinarii de 8 t a fost mult mai dificila de vreme ce solutii comune cu ghidaje electrice nu au putut fi folosite. Aceasta problema a fost rezolvata cu doi cilindri hidraulici aliniati simetric pe cadrul principal si actionati printr-un agregat hidraulic. De vreme ce alte placi mai usoare trebuie manipulate, cilindrii sunt controlati de catre o valva usoara de comutare astfel incat in toate cazurile un timp de inclinare de 15 secunde poate fi obtinut.

Vacuum lifterul este ghidat dea lungul cursei macaralei prin franghii si poate fi rotit orizontal la 18 de grade. Aceasta permite depozitarea placilor pe si de pe cursa macaralei fara probleme.

Manipulari de mare tonaj

Manipulari de mare tonaj

Manipulari de mare tonaj

Manipulari de mare tonaj

Manipulari de mare tonaj

Manipulari de mare tonaj